ITSAM:s Marcus Karlsson utsedd till Årets servicedeskchef

Vid årets Servicedesk Forum i Stockholm har Kommunalförbundet ITSAM:s Marcus Karlsson blivit utsedd till Årets Servicedeskchef.
Utmärkelsen till Årets servicedeskchef följer upp 2016 års utmärkelse, då blev kommunalförbundet utsett till Årets Servicedesk.

Här är motiveringen för årets servicedeskchef:

”Marcus är en engagerad glädjespridare som alltid har nära till skratt. Han låter oss medarbetare växa och ta egna initiativ. Han ser alltid till gruppens bästa, han jobbar aktivt för att varje individ ska få känna ansvar och utvecklas samtidigt som samarbetet i gruppen ska fungera. Att motivera och inspirera är något som dagligen präglar hans arbete. Marcus är duktig på att sätta upp tydliga mål och att hitta förbättringsområden, han lyfter sina medarbetare och bidrar till fokuserat och målinriktat arbete. Genom sin yrkesutövning, sitt sätt att vara och agera på Kommunalförbundet ITSAM så är han en förebild för oss alla. Servicegruppen, där Marcus är vår ledande hand, är ett glatt och spralligt gäng. Ibland anordnas det sparkcykelrace i korridoren och då är inte Marcus sen att hänga på. Det är i dessa stunder hans tävlingsinstinkt gör sig påmind och Marcus är en chef som verkligen kan bjuda på sig själv. Inget är för jobbigt eller svårt för Marcus och hans dörr står alltid öppen, oavsett. Vi har honom att tacka för goda resultat och positiv laganda.”

Servicegruppen hos ITSAM består av 14 medarbetare varav 8 arbetar i servicedesk. Tillsammans servar de användare i de sex medlemskommunerna; Boxholm, Kinda, Vimmerby, Ydre, Åtvidaberg och Ödeshög. Genom en årlig servicedeskenkät får servicegruppen betyg på sitt arbete och också underlag för fortsatta förbättringar av arbetet.

Kontakt för mer information

Ann Sofie Fredriksson, kommunikatör
Telefon: 070-331 97 36

Kommunalförbundet ITSAM  •  Tel: 0494-197 00  •  Fax: 0494-197 99  •  E-post: kommunalforbundet@itsam.se •  Org-nr: 222000-2584